Lidhje

Media Arkivi

Qendrat sociale në Shkodër


Pas Tiranës, Shkodra është bashkia me numrin më të madh të qendrave sociale në Shqipëri. Përfaqësues të bashkisë thonë se po punojnë për zgjerimin dhe reformimin e këtij shërbimi.

XS
SM
MD
LG