Lidhje

Qeveria shqiptare organizoi në Nju Jork Forumin Amerikano-Shqiptar për Investime

  • Ardita Simiçia
  • Nju Jork

Qeveria shqiptare organizoi në Nju Jork Forumin Amerikano-Shqiptar për Investime

Qeveria shqiptare organizoi dje në Nju Jork Forumin Amerikano-Shqiptar për Investime me synimin për të tërhequr vëmendjen e kapitalit amerikan për mundësitë që ofron sot Shqipëria. Një delegacion i nivelit të lartë, i kryesuar nga kryeministri Sali Berisha, prezantoi përpjekjet që ka bërë vendi për të krijuar një mjedis sa më të favorshëm për investimet e huaja, duke theksuar se Shqipëria mbetet ende një terren i pashfrytëzuar dhe premtues.

XS
SM
MD
LG