Lidhje

Qyteti i Përmetit dhe vështirësitë e financimeve shtetërore të projekteve


Qyteti i Përmetit dhe vështirësitë e financimeve shtetërore të projekteve

Qytet e vogla në Jug të Shqipërisë kanë mungesë të theksuar të financimeve shtetërore. Kryetari i Bashkise së Përmetit Gilbert Jaçe thotë se kjo pengon mbështetjen e projekteve të vogla sidomos në infrastrukturë.

XS
SM
MD
LG