Lidhje

Kriza greke, efekte negative dhe pozitive në ekonominë e Korçës


Kriza greke, efekte negative dhe pozitive në ekonominë e Korçës

Janë ulur dërgesat financiare të emigrantëve nga Greqia, por po rritet numri i familjeve që po kthehen dhe investimet e tyre.

Rajoni i Korcës, është një nga zonat më të prekura në Shqipëri nga emigracioni në Greqinë fqinje. Kriza në ekonominë greke po jep efekte pozitive dhe negative në zhvillimin ekonomik të ketij rajoni. Prefekti i Korcës Andrea Mano thotë se janë ulur dërgesat financiare të emigrantëve nga Greqia, por po rritet numri i familjeve që po kthehen dhe investimet e tyre.

XS
SM
MD
LG