Lidhje

Media Arkivi

Reagime ndaj fjalorit të botuar nga Akademia e Malit të Zi


Fjalori i sapobotuar i Akademisë Malazeze vazhdon të ngjallë reagime te shqiptarët. Reagimet kanë të bëjnë me terminologjinë e përdorur, që për shqiptarët cilësohet si fyese dhe paragjykuese.

XS
SM
MD
LG