Lidhje

Reforma territoriale në Shqipëri

  • Armand Mero

Në Shqipëri, përfaqësuesit e organizatave ndërkombëtare dhe vendeve që po ndihmojnë procesin e reformës territoriale përmes ekspertëve, shprehën sot mbështetjen e tyre për realizimin e saj.

Të pranishëm në komisionin e posaçëm parlamentar, ku marrin pjesë vetëm anëtarët e shumicës, ata u shprehën përmes një deklarate të përbashkët, se një reformë e suksesshme do të konsolidonte njësitë e qeverisjes vendore me rezultate të prekshme për qytetarët shqiptarë.
XS
SM
MD
LG