Lidhje

Standartet për trajtimin e refugjatëve në Shqipëri

  • Pëllumb Sulo

Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatët, UNHCR, po bashkëpunon me strukturat shtetërore dhe ato të shoqërisë civile në Shqipëri për të vendosur standarte ndërkombëtare në procesin e pritjes dhe trajtimit të refugjatëve. Sipas UNHCR-së, gjatë vitit të kaluar në Shqipëri janë regjistruar 915 refugjatë, kryesisht nga Siria dhe Afganistani, ndërkohë që, me fillimin e këtij viti, fluksi i tyre duket se është më i ulët.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG