Lidhje

Refugjatët tranzit në Shqipëri


Trafiku i refugjatëve nga vendet arabe dhe aziatike është rikthyer në kufrin shqiptaro-grek. Policia e Gjirokastrës ka bllokuar ditët e fundit grupe refugjatesh që e përdorin Shqipërinë si pikë tranzit për të udhëtuar drejt Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG