Lidhje

Regjistrimi i pronave në bregdetin jugor të Shqipërisë has vështirësi


Regjistrimi i pronave në bregdetin jugor të Shqipërisë has vështirësi

Proçesi i regjistrimit të pronave në zonat e bregdetit jugor të Shqipërisë po gjen mjaft vështirësi. Kryetari i Bashkisë së Himarës Gjergji Goro thotë se ka perfunduar deri tani vetem regjistrimi i shtepive dhe trojeve por jo i tokave. Problemet me dokumentacionin dhe me zbatimin e Ligjit të Tokës veshtirësojnë ,sipas tij , banoret ne kete proçes.

XS
SM
MD
LG