Lidhje

Shkodër: 24 vjetori i rihapjes së institucioneve fetare


Në Shkodër po përkujtohet 24 vjetori i rihapjes së institucioneve fetare dhe rifitimit të lirisë fetare në Shqipëri. Në ceremonitë e këtij përvjetori ishte i pranishëm edhe Kryetari i Komunitetit Musliman të Shqipërisë, i cili vlerësoi bashkëjetesën ndërfetare si edhe përparimin e institucioneve fetare në Shqipëri gjatë viteve të demokracisë.

XS
SM
MD
LG