Lidhje

Një libër për tolerancën fetare

  • Pëllumb Sulo

Historiani dhe etnologu Kahreman Ulqini, sapo ka botuar librin "Toleranca fetare e shqiptarëve në zigzaget e historisë".

Ai thotë se në historinë e shqiptarëve nuk ndeshen raste të dhunës ndërfetare.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG