Lidhje

Restaurimi i shtëpisë së Babametove në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër, apo siç njihet ndryshe, "qyteti i një mijë e një dritareve", janë restauruar disa shtëpi karakteristike të familjeve të mëdha të qytetit, të cilat janë shndërruar në muze, apo në hotele, ku vizitorët dhe turistët njihen me traditat e këtij qyteti të veçantë. Një prej këtyre shtëpive të restauruara është edhe ajo e familjes së njohur Babameto, me të cilën na njeh në vazhdim korrespondenti ynë Raimond Kola.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG