Lidhje

Roli i kulturës në zhvillimin e vendeve

  • Raimond Kola

Organizata nga vendet e Ballkanit po diskutojnë në Gjirokastër rolin e kulturës dhe pjesëmarrjes qytetare për zhvillimin e komuniteteve vendore. Përfaqësues nga Shqipëria, Kosova dhe Serbia po nxisin këmbimet kulturore për përmirësimin e bashkëpunimit mes organizatave të shoqërisë civile në rajon.

XS
SM
MD
LG