Lidhje

Media Arkivi

Vështirësitë e komunitetit rom në Kosovë


Pjesëtarët e komunitetit rom në Kosovë përballen me papunësi, varfëri dhe mungesën e arsimit të përshtatshëm. Në ditën botërore të këtij komuniteti ata bënë thirrje për më shumë angazhim në përmirësimin e kushteve të jetesës.

XS
SM
MD
LG