Lidhje

Rriten investimet e huaja direkte në Shqipëri

  • Armand Mero
  • Tiranë

Rriten investimet e huaja direkte në Shqipëri

Investimet e huaja direkte në Shqipëri kaluan për herë të parë gjatë vitit 2010 nivelin e 1 miliard dollarëve. Sipas raportit të konferencës së Kombeve të Bashkuara për Tregtinë dhe Zhvillimin, Shqipëria ishte e dyta ndër vendet e Europës Juglindore për vëllimin e investimeve të huaja, ndërsa përsa i përket indeksit të performancës së këtyre investimeve ajo u rendit e 18 mes 140 vendeve të marra në analizë.

XS
SM
MD
LG