Lidhje

Rritet interesimi i qytetarëve për regjistrimin e pronave të tyre

  • Pëllumb Sulo

Problemet që lidhen me pronësin vazhdojnë të shqetësojnë shoqërinë e sotme shqiptare. Pas një periudhe më shumë se 50 vjeçare mohimi të pronës private, me ndryshimet e sistemit, qytetarët shqiptarë po shfaqin interesim në rritje për pronat dhe regjistrimin e tyre. Kjo ka bërë që, zyrat e regjistrimit të pasurive të paluajtshme të përballen me një ngarkesë në rritje dhe problematika të shumta.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte në zyrën e regjistrimit të pasurive të paluajtshme në qytetin e Shkodrës, ku përgatiti kronikën që po trasmetojmë:

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG