Lidhje

Rritet numri i turistëve një ditor që vizitojnë Shqipërinë

  • Pëllumb Sulo

Rritet numri i turistëve një ditor që vizitojnë Shqipërinë

Përfaqësues të agjencive turistike të Shqipërisë dhe Malit të Zi pohojnë se është rritur numri i turistëve një ditor, që po vizitojnë Shqipërinë, por ata thonë se duhen marrë masa më të mira për shpejtimin e procedurave në pikëkalimet kufitare mes dy vendeve si dhe për shoqërimin dhe pritjen e turistëve të huaj në qendrat kulturore.

XS
SM
MD
LG