Lidhje

Rrugë e re që lidh Antigonenë me rrugën kombëtare

  • Raimond Kola

Rrugë e re që lidh Antigonenë me rrugën kombëtare

Kryeministri Sali Berisha nxiti sot autoritetet vendore dhe organet e qeverisë t'i kushtojnë më shumë vëmendje zhvillimit të zonave rurale. Zoti Berisha përuroi një rrugë që lidh Parkun Arkeologjik të Antigonesë në Gjirokastër me rrugën kombëtare. Zhvillimi i këtyre zonave mbetet me mjaft rëndësi, tha kryeministri, për ardhmërinë turistike të mbarë rajonit.

XS
SM
MD
LG