Lidhje

Gjendja e rrugëve malore në veri të Shqipërisë

  • Pëllumb Sulo

Banorë të zonave malore në veri të Shqipërisë po i kërkojnë qeverisë t'u kushtojë më shumë vëmendje rrugëve malore, ku prej vitesh mungojnë investimet dhe mirëmbajtja. Mungesa e mirëmbajtjes së rrugëve bëhet shpesh shkak për aksidente të rënda rrugore.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG