Lidhje

Media Arkivi

Gjendja e rrugëve të zonave malore në Shqipëri


Banorë të zonave malore në veri të Shqipërisë po i kërkojnë qeverisë t'u kushtojë më shumë vëmendje rrugëve malore, ku prej vitesh mungojnë investimet dhe mirëmbajtja.

XS
SM
MD
LG