Lidhje

Ruajtja e vlerave arkeologjike të qyteti të lashtë të Shasit

  • Ali Salaj

Muzeu i Ulqinit po bën përpjekje të vazhdueshme për ruajtjen dhe restaurimin e materialeve arkeologjike të gjetura në Qytetin e Lashtë të Shasit. Kërkimet arkeologjike të kohëve të fundit në Qytetin e Shasit, që ndodhet në udhëkryqin mes Ulqinit dhe Shkodrës, nxorën zbulime nga kultura e lashtë shqiptare, e shumë vlerë.

XS
SM
MD
LG