Lidhje

Intervistë me Ministrin maqedonas të Ekonomisë, Valon Saraçini


Zoti Saraçini thotë se është i kënaqur me përfaqësimin e shqiptarëve në ministrinë që ai drejton

Marrëdhëniet tregëtare mes Maqedonisë dhe Kosovës janë shumë të mira dhe ato do të intensifikohen edhe më tej pas ndërtimit të autostradës Shkup-Prishtinë si the hapjes së një pikëkalimi të ri kufitar mes Tetovës dhe Kosovës, tha ministri maqedonas i ekonomisë Valon Saraçini. Ai shtoi se është i kënaqur me përfaqësimin e shqiptarëve në ministrinë të cilën ai e drejton. Zoti Saraçini këto ditë ndodhet në Shtetet e Bashkuara ku ka marrë pjesë në Lutjet e Mëngjesit dhe po zhvillon takime me diasporën. Me zotin Saraçini bisedoi kolegu Festim Gashi.


XS
SM
MD
LG