Lidhje

Ditari

Pastrimi i plazheve publike në Sarandë


Ministrja e Turizmit, Eglantina Gjermeni, inspektoi zonën bregdetare të Sarandës në ditët e para të sezonit turistik. Ministrja po përpiqet të nxisë pushtetin vendor për të zbatuar vendimet e qeverisë lidhur me Plazhet Publike dhe mbeturinat.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG