Lidhje

Plazhet publike në Sarandë


Ministrja e Turizmit, Eglantina Gjermeni, inspektoi zonën bregdetare të Sarandës në ditët e para të sezonit turistik. Ministrja po përpiqet të nxisë pushtetin vendor për të zbatuar vendimet e qeverisë lidhur me Plazhet Publike dhe mbeturinat. Edhe këtë vit në bregdetin jugor të Shqipërisë, priten mijëra pushues vendas dhe të huaj.
XS
SM
MD
LG