Lidhje

Rritet fluksi turistik në Sarandë

  • Raimond Kola

Në qytetin e Sarandës edhe këtë vit shënohet një rritje e prurjes turistike prej përmirësimit të infrastrukturës dhe të mjaft shërbimeve ndaj vizitorëve. Kryetari i Bashkisë së qytetit Stefan Cipa thotë se po shfaqen forma të reja të turizmit ndërkohë që edhe turistët e huaj kanë zgjatur afatin e tyre të qëndrimit. Por problem për Sarandën mbetet sërish furnizimi me ujë i disa lagjeve sidomos periferike, infrastruktura e dëmtuar në qytet dhe qarkullimi i rënduar i mjeteve.

XS
SM
MD
LG