Lidhje

Media Arkivi

Vendet e SEECP-it deklaratë kundër terrorizmit


Takimi i Tiranës, 13 vende të Europës juglindore angazhohen të bashkëpunojnë me njera tjetrën për t’ju kundërvënë me çdo mjet veprimtarisë së të ashtuquajturit Shtet islamik i Irakut dhe Sirisë dhe fenomenit të luftëtarëve të huaj.

XS
SM
MD
LG