Lidhje

Takim Serbi-Maqedoni në Beograd


Në takimin e Beogradit nuk shkuan ministrat shqiptarë të qeverisë së Maqedonisë

Qeveritë e Serbisë dhe të Maqedonisë zhvilluan sot në Beograd një seancë të përbashkët, temë e së cilës ishin integrimet evropiane, zhvillimi infrastrukturor midis dy vendeve dhe thellimi i përgjithshëm i bashkëpunimit midis dy vendeve. Por në Beograd nuk shkuan ministrat shqiptarë të qeverisë së Maqedonisë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG