Lidhje

Media Arkivi

Çelja e sezonit turistik malor në Kelmend


Në Kelmend, u hap sot sezoni turistik malor, një përpjekje e administratës dhe e banorëve për të tërhequr vemendjen e vizitorëve vendas dhe të huaj drejt Alpeve shqiptare, me bukuri të mëdha natyrore.

XS
SM
MD
LG