Lidhje

Çelja e sezonit turistik malor në Kelmend

  • Pëllumb Sulo

Në Kelmend, u hap sot sezoni turistik malor, një përpjekje e administratës dhe e banorëve për të tërhequr vëmendjen e vizitorëve vendas dhe të huaj drejt Alpeve shqiptare, me bukuri të mëdha natyrore.

XS
SM
MD
LG