Lidhje

Sezoni turistik në Shqipëri po përjeton rritje të numrit të turistëve

  • Pëllumb Sulo

Sezoni turistik veror ka disa javë që ka nisur në Shqipëri. Përfaqësues të agjencive turistike pohojnë se këtë vit vërehet një rritje e numrit të turistëve që po vizitojnë qendrat më të njohura turistike të Shqipërisë, mes tyre edhe Shkodrën, të njohur për trashëgiminë e pasur historike, kulturore dhe bukuritë e natyrës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG