Lidhje

Sfidat e zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Kosovë


Sfidat e zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Kosovë

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, Ilir Ibrahimi, Drejtor i Departamentit për Marrëdhënie me Jashtë të Universitetit Amerikan të Kosovës, flet për sfidat e zgjedhjeve të jashtëzakonshme që do të mbahen më 12 dhjetor. Ai thotë se politikanët duhet të përqendrohen më shumë te publiku se sa tek interesat e tyre personale. Zoti Ibrahimi foli për koalicionet që mund të krijohen pas zgjedhjeve. Ai tha gjithashtu se bisedimet ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit për çështje praktike të interesit të përbashkëtdo të jenë një proces i vështirë.

XS
SM
MD
LG