Lidhje

SHBA: Rimëkëmbja ekonomike has vështirësi


SHBA: Rimëkëmbja ekonomike has vështirësi

Rimëkëmbja ekonomike në Shtetet e Bashkuara po has vështirësi në fitimin e një inercie, ndërkohë që raportet e reja tregojnë rritje më të ngadaltë në krijimin e vendeve të punës dhe në sektorin e prodhimit industrial.

Procesuesi i pagave ADP tha sot se kompanitë private kishin shtuar 38 mijë vende pune në muajin maj. Kjo kompani tha se në prill ishin krijuar më pak vende pune seç mendohej më parë.

Një anketë e një kompanie tjetër thoshte se punëdhënësit thanë se kishin hequr nga puna më shumë se 37 mijë punonjës.

XS
SM
MD
LG