Lidhje

Një libër kushtuar vuajtjes së grave në diktaturë

  • Pëllumb Sulo

Fatbardha Saraçi Mulleti, është një nga mijra gratë shqiptare që, gjatë viteve të komunizmit, u përballën me një persekutim të egër për shkak të prejardhjes familjare dhe të bindjeve politike. Fatbardha sapo ka botuar librin e saj të tretë kushtuar vuajtjeve të grave shqiptare në burgjet dhe kampet e internimit duke sjellë dëshmi të një periudhe që, siç thotë autorja, nuk duhet harruar.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG