Lidhje

Zgjerimi i portit të Shëngjinit

  • Pëllumb Sulo

Shëngjini është një nga portet e rëndësishëm të Shqipërisë, kjo për shkak të afërsisë me Rrugën e Kombit si dhe me vendet e tjera të Rajonit. Megjithatë, aftësitë e tij përpunuese vazhdojnë të jenë të ulta. Me ndërtimin e kalatës së re, pritet të rritet aftësia përpunuese e mallrave, ndërkohë që do të nisë punën edhe linja e tragetit të udhëtarëve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG