Lidhje

Shirokë, vëmendje biodiversitetit natyror

  • Pëllumb Sulo

Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Biodiversitetit Biologjik, një numër shoqatash mjedisore u bashkuan në qendrën turistike të Shirokës, në breg të Liqenit të Shkodrës, në mbështetje të zonave të mbrojtura në Shqipëri, të cilat po rrezikohen nga ndërtimi i hec-eve si dhe shfrytëzimi i jashtëligjshëm i burimeve natyrore.

XS
SM
MD
LG