Lidhje

Media Arkivi

28 Nëntori në Shkodër


Në Shkodër, pas ngritjes së Flamurit Kombëtar përpara bashkisë, u vendosën kurora me lule në shtatoren e Luigj Gukakuqit dhe në vendin, ku diktatura komuniste pushkatoi kundërshtarët politikë.

XS
SM
MD
LG