Lidhje

Festohet "Dita e Liqenit të Shkodrës"

  • Pëllumb Sulo

Në fshatin turistik të Shirokës u festua sot “Dita e Liqenit të Shkodrës”, një mundësi për promovimin e vlerave turistike dhe ekologjike të Liqeni më të madh në Ballkan. Drejtuesit e Bashkisë së Shkodrës thanë se po bëjnë përpjekje për të nxitur bashkëpunimim me Malin e Zi dhe për të lidhur dy anët e Liqenit me rrugë ujore dhe tokësore. Vitet e fundit, është rritur vemendja për vlerat e Liqenit të përbashkët, megjithatë pjesa shqiptare e Liqenit vazhdon të ndotet nga ujrat e zeza dhe bypassi i Shkodrës, një projekt ky tashmë i dështuar.

XS
SM
MD
LG