Lidhje

Festivali Anifest Rozafa

  • Pëllumb Sulo

Sot në qytetin e Shkodrës u mbyll festivali ndërkombëtar i filmit për fëmije "Anifest Rozafa", ku morën pjesë një numër i madh kineastesh nga shumë vende të botës. Festivali trajton tematikat e fëmijëve dhe shërben edhe si shtysë për trajtimit e këtyre temave nga kineastet dhe regjisoret shqiptare te filmit per femije.
XS
SM
MD
LG