Lidhje

Rrezik përmbytjeje në Nënshkodër

  • Pëllumb Sulo

Zona fushore e Nënshkodrës po rrezikohet ditët e fundit nga rritja e nivelit të ujrave të lumenjve Drin dhe Buna, për shkak të rreshjeve të shumta dhe shkarkimeve nga tre hidrocentralet e Kaskadës së Lumit Drin, të cilët po punojnë me kapacitetin e tyre të plotë.

XS
SM
MD
LG