Lidhje

Shkodër, fushatë promovuese për arsimin e mesëm profesional

  • Pëllumb Sulo

Shkodër, fushatë promovuese për arsimin e mesëm profesional

Ministria Shqiptare e Arsimit dhe e Shkencës ka nisur një fushatë promovuese për arsimin e mesem profesional. Ministri Myqerem Tafaj, i cili inspektoi sot disa nga shkollat e mesme profesionale të Shkodrës, tha se rritmet e zhvillimit ekonomik të vendit janë të tilla, që kërkojnë një numër më të madh specialistësh të mesëm.

XS
SM
MD
LG