Lidhje

Media Arkivi

Shkodër: Investimi rrugor dëmton mjedisin


Bypasi i Shkodrës, një projekt 55 milionë eurosh, i reklamuar si i pari i këtij lloji në Shqipëri, është shndërruar në vend depozitim mbeturinash dhe ndotës i liqenit dhe vetë qytetit.

XS
SM
MD
LG