Lidhje

Shkodër: Muze që dëshmon krimet e komunizmit

  • Pëllumb Sulo

Në qytetin e Shkodrës sapo është hapur Muzeu i Dëshmisë dhe i Kujtesës së Krimeve të Komunizmit, ku sillen dëshmi të krimeve dhe persekucionit të egër ndaj intelektualëve dhe kundërshtarëve politikë gjatë rregjimit komunist. Ndërtimi i muzeut nisi katër vite më parë në mjediset e një prej ish burgjeve të shumtë, të hapur në Shkodër në vitet e para të vendosjes së diktarurës në Shqipëri.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG