Lidhje

Shkodër, plani rajonal i menaxhimit të mbetjeve

  • Pëllumb Sulo

Ministria shqiptare e Mjedisit paraqiti në Shkodër Planin Rajonal të Menaxhimit të Mbetjeve, plan ky i hartuar me mbështetjen e Bashkimit Europian. Plani synon menaxhimin më të mirë të mbetjeve në shkallë Qarku si dhe zvoglimin, që në burim, të sasisë së mbeturinave. Por ekspertët e problemeve mjedisore shprehen se gjatë viteve të fundit, janë hartuar disa strategji të ngjashme dhe se është koha të kalohet në veprime konkrete për menaxhimin më të mirë të mbeturinave dhe riciklimin e tyre.

XS
SM
MD
LG