Lidhje

Shkolla Verore Evropiane dhe aderimi në BE

  • Pellumb Sulo

Në Qendrën e Informimit të Bashkimit Europian në Shkodër u mbydh sot Shkolla Verore Evropiane 2016 me pjesëmarrjen e të rinjve nga shoqatat joqeveritare dhe admnistrata publike. Në fokus të programit 4 ditor të shkollës ishin diskutimi mbi politikat kryesore të BE, procesi i integrimit të Shqipërisë në BE dhe ndikimi i tij në jetën e qytetarëve. Megjithë zhvillimet e muajve të fundit në gjirin e BE, në Shqipëri vazhdon të jetë e lartë mbështetja qytetare për integrimin.

XS
SM
MD
LG