Lidhje

Shkodër, PS proteston për listat zgjedhore

  • Pëllumb Sulo

Shkodër, PS proteston për listat zgjedhore

Sot në mesditë, përfaqësues të Partisë Socialiste në Shkodër protestuan përpara Bashkisë, për parregullsite, sipas tyre, në listat e votuesve.

Në këto lista, u shprehën socialistët, ka shkelje flagrante të kërkesave të kodit zgjedhor, shkelje që cënojnë një proces të rregullt zgjedhor:

Ndërkohë, në një deklaratë të saj të pasdites, Bashkia e Shkodrës e cilëson qendrimin e socialistëve si tendencioz dhe në dëm të një procesi të rregullt zgjedhor.

Sipas kësaj Bashkie, listat e votuesve janë afiashuar që më 26 tetor dhe, që nga ajo kohë, Partia Socialiste nuk ka patur asnjë kontestim zyrtar.

Në deklaratën e saj Bashkia e Shkodrës apelon për një komunikim institucional, duke u kërkuar socialistëve të largohen nga politika e rrugës.

XS
SM
MD
LG