Lidhje

Shkodër, situata përkeqësohet me shpejtësi

  • Pëllumb Sulo

Shkodër, situata përkeqësohet me shpejtësi

Gjatë orëve të fundit, në Shkodër, situata është përkeqësuar me shumë shpejtësi, duke rikthyer pamjet e përmbytjeve masive të fillimvitit. Përmbytjet kanë përfshirë tashmë të gjithë komunat fushore të Nënshkodrës, ku rrezikohet jeta e disa mijra banorëve. Uji ka hyrë edhe brenda në qytet, duke vështirësuar lëvizjen e automjeteve dhe qytetarëve, si dhe duke krijuar probleme për bizneset private Në zonën e përmbytur ishte sot në mesditë edhe Kryetaria e Parlamentit, zonja Jozefina Topalli, e cila u bëri thirrje banorëve që të evakuohen me shpejtësi nga zonat e përmbytura, duke paralajmëruar përkeqësim e mëtejshmëm të situates gjatë orëve ne vazhdim.

XS
SM
MD
LG