Lidhje

Shkodër: Bashkia punon për përmirësimin e qendrave sociale

  • Pëllumb Sulo

Pas Tiranës, Shkodra është bashkia me numrin më të madh të qendrave sociale në Shqipëri. Përfaqësues të bashkisë thonë se po punojnë për zgjerimin dhe reformimin e këtij shërbimi për komunitetet lokale, ndërkohe që shprehen për mbylljen e qendrave rezidenciale, të trashëguara nga periudha e komunizmit, pasi, sipas tyre, ato janë modele që tashmë nuk funksionojnë dhe që kanë krijuar problematika sociale.

XS
SM
MD
LG