Lidhje

Ademi: Problemet e pushtetit vendor

  • Pëllumb Sulo

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, thotë se mungesa e një ligji të ri për organizimin dhe funksionimin e pushtetiti vendor, ka krijuar probleme në periudhën e tanishme tranzitore të pushtetit vendor.

XS
SM
MD
LG