Lidhje

USAID mbështet agroturizmin në zonën e Shkodrës

  • Pëllumb Sulo

Mbështetur nga USAID, Agro Turizëm Albania organizoi në një nga njësitë administrative të Bashkisë Shkodër ditën e promovimit të vlerave të trashëgimisë dhe prodhimeve të fshatit.

Ana e Malit është një nga zonat e njohura për prodhimet bujqesore, por banorët thonë se ndeshen me vështirësi për tregtimin e tyre, gjë që po detyron një pjesë prej tyre të emigrojnë jashtë vendit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG