Lidhje

Fushata elektorale e Shkodrës

  • Pëllumb Sulo

Në Qarkun e Shkodrës, fushata elektorale po mbizotërohet nga dy forcat kryesore politike, Partia Demokratike dhe ajo Socialiste.

Listat e kandidatëve të tyre për deputetë kryesohen nga dy figura të njohura, Kryetarja e Parlamentit, zonja Jozefina Topalli dhe profesoresha e njohur, Mimoza Hafizi.

Si Partia Demokratike, ashtu edhe ajo Socialiste, e kanë përqendruar fushatën elektorale në Qarkun e Shkodrës në rritjen e punësimit dhe fuqizimin e infrastrukturës.

XS
SM
MD
LG